DLN Multiservice

Uw partner voor onderhoud en verbouw

Over DLN

Uw partner in vastgoed.

DLN Multiservice BV (DLN) is uw samenwerkingspartner voor alles wat te maken heeft met onderhoud en (nieuw)bouwwerkzaamheden in, aan en rond vastgoed. Van advies tot oplevering is DLN uw partij. Ook ná de oplevering kunt u een beroep doen op DLN voor service, onderhoud en het toepassen van de afgesproken garantievoorwaarden.

DLN neemt de tijd die nodig is voor het maken van een goed onderbouwde offerte. U komt zo niet voor verrassingen te staan tijdens de uitvoering van de werkzaamheden.
Vervolgens wordt er in overleg met u een haalbare planning opgesteld met een concrete opleverdatum.
Tijdens de uitvoering wordt u op de hoogte gehouden van de gang van zaken. Alles gericht op uw tevredenheid, voor, tijdens en na oplevering van de “klus”.

Kortom, DLN maakt echt werk van maatwerk.

SBB Leerbedrijf

Erkend leerbedrijf

Ook bij DLN worden MBO studenten, waarvoor hij of zij in opleiding is, opgeleid met de werkprocessen en werkzaamheden die daarbij horen.

Vereniging Van Eigenaren

Een vaste samenwerkingspartner voor (totaal)onderhoud

DLN Multiservice BV (DLN) is voor Verenigingen Van Eigenaren een vaste samenwerkingspartner als het gaat om (totaal)onderhoud van het complex. Met advisering inzake beheer, onderhoud en vernieuwing ontstaat de basis voor een onderbouwde meerjaren-onderhoudsbegroting. Daarbij verzorgt DLN schoonmaakwerkzaamheden, tuinonderhoud, schilderwerkzaamheden, onderhoud dakbedekking, bestrating, metselwerk en alle andere noodzakelijke werkzaamheden. Samenvattend: Met DLN heeft u alles wat met het onderhoud van uw complex te maken heeft in één hand.

Sponsoring

DLN Multiservice BV sponsort voetbal vereniging Naaldwijk én verzorgt de complete reclamebordstellingen.

Ook onderstaande verenigingen worden door DLN gesponsord;

Niet gevonden wat u zocht?

Waarschijnlijk hebben wij wel het antwoord voor u.

Stuur ons een mail of bel voor direct contact en wij staan u graag te woord.

Bel +31 174 25 48 75Of stuur een mailMeer contactinformatie