DLN Multiservice

Uw partner voor onderhoud en verbouw

Schoonmaak

Alles in een keer schoon

Meer dan schoonmaak alleen
Natuurlijk zijn we uw partner voor alle reguliere schoonmaakwerkzaamheden. In openbare ruimten van appartementen, in kantoren en in bedrijven. Als schoonmaakbedrijf sluiten we exact op uw wensen aan. Voor het interieur, het sanitair, vloerenonderhoud en glasbewassing. Ook op basis van resultaatgerichte contracten.
‘s Avonds en overdag. Met representatieve schoonmakers die goed zijn getraind.

Een compleet pakket
Met DLN Multiservice haalt u meteen een schoonmaakbedrijf in huis voor gerelateerde werkzaamheden: grootkeukenonderhoud, bouwschoonmaak, de reiniging van plafonds en wanden, verlichtingsarmaturen, tapijt en ventilatiekanalen. Omdat we ook bouwkundig actief zijn, zijn de lijnen naar ons aannemingsbedrijf kort als er iets hersteld moet worden.

Ook specialistische reiniging
De kracht van DLN Multiservice is dat we ook meer specialistische werkzaamheden tot onze taken rekenen. Stuk voor stuk projecten die niet te verglijken zijn met alledaags ondehoud aan gebouwen. We hebben de ervaring, de expertise en de mankracht. Wilt u de gevels fris geïmpregneerd hebben? We regelen het.

Voor welke projecten?
DLN Multiservice werkt tot volle tevredenheid van uiteenlopende opdrachtgevers. Dat zijn verenigingen van eigenaren in appartementen en kantoren. Dat zijn zorginstellingen en vastgoedbeheerders. Projectmatig of op basis van een meer jaren onderhoudsplanning.

Al uw schoonmaakartikelen
Op zoek naar een compleet assortiment artikelen voor de schoonmaak? DLN Multiservice levert een grootpakket uit voorraad, onder andere reinigers in diverse soorten, ontvetters, doekjes en desinfectans. Check hier onze prijslijst van de schoonmaak artikelen.

Een schoonmaakbedrijf dat meer kan
Handig, al uw schoonmaakdiensten bij één en dezelfde leverancier. Met één en dezelfde contactpersoon die u klantgericht te woord staat. Dat is DLN Multiservice. Een efficiënte serviceprovider voor iedere opdrachtgever in de zakelijke markt. Maak vrijblijvend een afspraak!

Tevens hebben wij ook diverse mobiele accessoires in de aanbieding,
deze vindt u hier.

Niet gevonden wat u zocht?

Waarschijnlijk hebben wij wel het antwoord voor u.

Stuur ons een mail of bel voor direct contact en wij staan u graag te woord.

Bel +31 174 25 48 75Of stuur een mailMeer contactinformatie