DLN Multiservice

Uw partner voor onderhoud en verbouw

Schoonmaak

Alles in een keer schoon

Een compleet pakket
Met DLN Multiservice haalt u meteen een schoonmaakbedrijf in huis voor gerelateerde werkzaamheden: grootkeukenonderhoud, bouwschoonmaak, de reiniging van plafonds en wanden, verlichtingsarmaturen, tapijt en ventilatiekanalen. Omdat we ook bouwkundig actief zijn, zijn de lijnen naar ons aannemingsbedrijf kort als er iets hersteld moet worden.

Ook specialistische reiniging
De kracht van DLN Multiservice is dat we ook meer specialistische werkzaamheden tot onze taken rekenen. Stuk voor stuk projecten die niet te vergelijken zijn met alledaags onderhoud aan gebouwen. We hebben de ervaring, de expertise en de mankracht. Wilt u de gevels fris geïmpregneerd hebben? We regelen het.

Voor welke projecten?
DLN Multiservice werkt tot volle tevredenheid van uiteenlopende opdrachtgevers. Dat zijn verenigingen van eigenaren in appartementen en kantoren. Dat zijn zorginstellingen en vastgoedbeheerders. Projectmatig of op basis van een meer jaren onderhoudsplanning.

Al uw schoonmaakartikelen
Op zoek naar een compleet assortiment artikelen voor de schoonmaak? DLN Multiservice levert een grootpakket uit voorraad, onder andere reinigers in diverse soorten, ontvetters, doekjes en desinfectans. Check hier onze prijslijst van de schoonmaak artikelen.

Een schoonmaakbedrijf dat meer kan
Handig, al uw schoonmaakdiensten bij één en dezelfde leverancier. Met één en dezelfde contactpersoon die u klantgericht te woord staat. Dat is DLN Multiservice. Een efficiënte serviceprovider voor iedere opdrachtgever in de zakelijke markt. Maak vrijblijvend een afspraak!

Niet gevonden wat u zocht?

Waarschijnlijk hebben wij wel het antwoord voor u.

Stuur ons een mail of bel voor direct contact en wij staan u graag te woord.

Bel +31 174 25 48 75Of stuur een mailMeer contactinformatie