DLN Multiservice

Uw partner voor onderhoud en verbouw

Zonnepanelen en stroom

Begin uw eigen elektriciteitsbedrijf

Zonnepanelen zijn de laatste jaren een stuk voordeliger geworden. Het rendement is flink toegenomen, de techniek achter uw eigen zonnestroominstallatie is
door en door betrouwbaar. Daarom zetten steeds meer particulieren en ondernemers de stap naar zonnepanelen. Want mét die sterk verbeterde techniek leveren zonnepanelen óók energie als de zon niet schijnt. Tel uit uw winst!

Over hoeveel winst praten we?
Natuurlijk laat u uw investering in zonnepanelen afhangen van het rendement. Daarom rekenen we u keurig voor wat de financiële opbrengst is. De uitkomst gaat u verrassen. Ga maar na: een gemiddeld gezin heeft in een eengezinswoning 3500 kWh per jaar nodig. Bij een prijs van € 0,23 per kWh kunt u met uw eigen elektriciteitscentrale ruim 600 euro per jaar besparen. Anders gezegd, in minder dan 7 jaar heeft u de investering terugverdiend.

Welke panelen zijn voor u ideaal?
Een goed paneel hoeft niet duur te zijn. Bij DLN Multiservice weten we welke panelen weer en wind probleemloos kunnen doorstaan, zodat u een investering voor jaren heeft. Ook over de beste oriëntatie op de zon geven we u een eerlijk advies. En dat hoeft tegenwoordig niet meer uitsluitend het zuiden of zuidwesten te zijn.

DLN ontzorgt van subsidie tot montage
Met slimme montagetechnieken liggen de panelen letterlijk zo vast als een huis. Ook als het waait. Onze monteurs nemen de complete montage voor hun rekening, vanaf het dak en de omvormer tot en met alle bedrading naar uw meterkast. Zo heeft u er geen omkijken meer naar. Trouwens, DLN verzorgt voor u ook de aanvraag voor de btw-teruggave of de subsidie.

Ga ook geld verdienen met de zon
Wilt u ook af van die hoge elektriciteitsnota? En de uitstoot van CO² mee helpen beperken? Laat DLN Multiservice kosteloos een offerte voor u maken. Met een verrassend snelle terugverdientijd!

Niet gevonden wat u zocht?

Waarschijnlijk hebben wij wel het antwoord voor u.

Stuur ons een mail of bel voor direct contact en wij staan u graag te woord.

Bel +31 174 25 48 75Of stuur een mailMeer contactinformatie