DLN Multiservice

Uw partner voor onderhoud en verbouw

Zonwering

Zet de zon naar uw hand

Er is tegenwoordig nogal wat mogelijk als u de zon zoveel mogelijk buiten wilt houden of het terras wilt afschermen. Het ene systeem spreekt u misschien meer aan dan het andere.
En de ene zonwering laat zich in uw situatie beter toepassen dan de andere.
Een goed advies is het halve werk. Met DLN Multiservice zit u aan tafel met een specialist die een zonnige kijk heeft op alle mogelijkheden.

Zonneschermen? Meer keus onder de zon
DLN Multiservice levert een compleet scala aan zonewering. Van knikarmscherm tot uitvalscherm. En van zonwering voor de serre tot een markies. En omdat een zonnescherm in weer en wind buiten hangt, kiezen we voor de betere materialen van de beste merken.

Screens en rolluiken
Heeft u een woning of bedrijfspand met een strakke look? Of gaat het om een appartement? Dan zijn screens ideaal. Ze nemen weinig plaats in, terwijl het doek effectief het te veel zonlicht tegengaat. Ook in winderige omstandigheden heeft een screen de voorkeur. Rolluiken beschermen uw woning of bedrijfspand weer effectief tegen kwaadwilligen.

Ook voor nieuwbouw
DLN Multiservice levert zonneschermen en screens voor bestaande panden en nieuwbouwprojecten. In beide gevallen met een scherpe verhouding tussen prijs en kwaliteit! En heeft u al schermen of screens, maar moeten die worden gerepareerd of onderhouden? Ook dan staan we voor u klaar.

Doe de zon de deur uit
Neem contact op met DLN Multiservice als u ook liever zelf het klimaat in huis of op het terras bepaalt. Ook voor u is er een ideale oplossing, kant en klaar gemonteerd!

Niet gevonden wat u zocht?

Waarschijnlijk hebben wij wel het antwoord voor u.

Stuur ons een mail of bel voor direct contact en wij staan u graag te woord.

Bel +31 174 25 48 75Of stuur een mailMeer contactinformatie